TRANSPORT SI LIVRARE

Curierat rapid

Este cea mai rapida si comoda metoda de livrare, comanda ajungand la dvs in 12/24 de ore cu livrare acasa pentru cele 2043 de localitati deservite de catre firma de curierat si 48 de ore pentru restul localitatilor.

Curierul va lua legatura cu dvs telefonic in cazul in care nu sunteti acasa pentru a stabili cand va gaseste ca sa va dea coletul.

Pentru localitatile nedeservite transportatorul percepe o taxa suplimentara de 1 ron/km. In acest caz puteti opta si pentru ridicarea coletului din sediul curierului din cea mai apropiata localitate in care curierul are sediu.

Este metoda cea mai indicate pentru transportul produselor fragile, cu greutate, volum sau valoare mare.

Atentie!

Comenzile pentru care se selecteaza livrare pe curier dar localitatea de livare nu este in lista localitatilor deservite de curier se afla din start in imposibilitatea de a fi livrate daca nu exista explicatii suplimentare la inchiderea comezii de genul: „ridicare din sediul Urgent  Courier X” sau „Accept plata km suplimentari conform lista”

Costul de transport prin aceasta metoda include si cheltuelile de ramburs(incasarea/transferul banilor), este suportat partial de catre firma noastra si este dupa cum urmeaza:

– DPD = 20 lei

Comanda minima este  de 23 lei.

Pentru coletele care contin produse foarte grele ne rezervam dreptul de a creste tarifele de mai sus.

Tarifele mentionate includ TVA si sunt pentru transportul intern.