CUM COMAND?

Comanda pe site

Pentru a cumpara produsele dorite de pe site-ul www.telecomenzi.tv trebuie sa va inregistrati folosind o adresa de e-mail valida apasand pe „Contul meu” de pe bara albastra in partea dreapta sus.

Pentru a va crea un cont cu success, trebuie sa completati toate campurile obligatorii.

Va rugam sa aveti grija la corectitudinea adresei de mail si a numarului de telefon, altfel nu veti putea fi contactat de personalul firmei noastre.

Dupa intregistrare, in momentul in care ati gasit produsul dorit, apasati butonul CUMPARA – veti fi directionat pe pagina cosului de cumparaturi. Aici vedeti toate produsele adugate, puteti modifica produsele si numarul de bucati comandate.

In momentul in care v-ati decis asupra comenzii si sunteti sigur ca nu mai trebuie modificate cantitatile sau produsele, FINALIZATI COMANDA.

  • Veti fi directionat pe pagina informatii despre livrare. Dupa ce alegeti una din cele doua metode de livrare, apasati CONTINUA.
  • Veti fi directionat pe pagina INFORMATII DESPRE PLATA, unde aveti si o rubrica de COMENTARII unde puteti sa faceti precizari suplimentare daca este cazul. Apasati din nou CONTINUA.
  • Veti fi directionat pe pagina CONFIRMAREA COMENZII. Dupa ce ati verificat produsele si cantitatile pe care doriti sa le achizitionati, apasati butonul CONFIRMA.
  • Va aparea textul COMANDA DUMNEAVOASTRA A FOST PROCESATA, ceea ce inseamna ca acum comanda Dvs este la noi si veti primi un mail automat de confirmare a primirii comenzii.

Fiind magazin online si conform legislatiei in vigoare fiind nevoie de o comanda scrisa din partea dvs, comenzile se fac online pe site si nu telephonic sau pe mail, in acest fel ea va fi prelucrata mai repede si produsele dorite vor fi identificate 100% sigur, excluzand si riscul unor erori de cod, cantitate sau denumire a produsului precum si al unor erori in ce priveste adresa de livrare sau datele de facturare.

Utilizarea emailului sau contactarea telefonica pot fi utilizate dar numai pentru a cere informatii, nu si pentru plasarea comenzilor

Factura fiscala tine loc de contract de vanzare-cumparare. Lansarea comenzii, e-mail-ul automat care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu personalul nostru, nu constituie acceptari ferme ale comenzii si deci nu semnifica incheierea contractului la distanta.